Cuti-Cuti Malaysia Extreme Part 1. (Melaka)

21:26

Assalamualaikum...
Bonjour!

Almost 10 months I did not update any stories in this blog. Phew! Nak kata busy tak dak la sangat kenn. Buat2 busy je. Hari terakhir dalam bulan 12 ni, meh kita update pasal cerita cuti2 malaysia yang extreme for me la. Hehehe... Extreme dari segi duit dan tenaga. Tapi paling extreme tu bab duit la. Balik bercuti ternganga jap. Kira rambut yang berguguran. Huhu.. :(

Vacances Avec Ma Mère Et Ma Sœur (Holiday With My Mum And My Lovely Dovey Sister)
Kalau tak silap dalam bulan Mei. Kunun nak sambut birthday jauh2 la kenn. Walaupun time ni opis busy dengan Persidangan DUN, tapi I selambe je lambai2 sapu tangan nak bercuti. Haha... Sesaja nak bawak mak dan adik naik flight ke Johor. Dorg tak pernah merasa lagi naik flight. So, sebagai anak solehah *perasan* I book flight bulan September 2011. Masa tu baru masuk keja. Eksyen beli tiket flight uolls. Tak silap masa tu AirAsia ada buat promotion gila2 murah. Penang ke Johor Baru baru RM58 ja for per person. Wow. Terus call mak buat2 tanya la kan padahal dah tau jawapan mak tu. Mesti yes,i do je dia. So, 3 Mei terbang ke Senai, Johor. Then, he came pick up us straight to Melaka. Owh, Thanks to him. :) So,biarlah gambar ja bercakap. Cewahh...


-Atas flight-





Anak mak...




Eh,abg baju pink ni...
Setakat ni je cuti2 malaysia extreme part 1. Part2 yang seterusnya akan menyusul. Sekian. 



Jusque là

My Instagram