Me Love My Wide Shawl.

21:54

Assalamualaikum...
Bonjour! 


Hai! Harini ni nak cita pasal wide shawl and me. Sejak kebelakangan ni, den sungguh jatuh cinta dengan wide shawl. Why? For sure la shawl nye wide, labuh, and it cover all i want. Soo soooo in love. My first wide shawl, i bought from instagram, Thepophead. Harga sangat la berbaloi. And selalu ada sale. Oh, i love sale!! Sekarang ni ada sale wide shawl kat dorg tapi..... Tapi den x gaji lg so, den hanya mampu bermimpi. Uhuk. (~_~) Ok. i bought 3 from them. And.... Tara!



1st Time pakai, org ckap mcm minah arab. Auww..

My Fav Wide Shawl. Love the color!

Owh, abaikan muka den tu. Haha






Ekspresi bila pakai wide shawl. Mcm comel je, macam cantik je. Ngee..


Oleh itu, den sangat2 suggestkn nk beli wide shawl beli je dr dorg. Mmg best dan perasan cantik. Yang penting "COVER YOUR CHEST" Lepas pakai wajib ada perasan "Macam comel jerr, macam cantik jerr" Bhahahaha. See u next post. Tarataratoraa. 




Jusque là

Bersarang.

22:13

Assalamualaikum...
Bonjour! 


Errr. Sudah sekian lama tak update blog ni disebabkan terlalu banyak keja dan cari gado sana sini. *Motip di siteww. Hahaha. Nak update apa ea? Nak kata bercinta takdak pon. Bertunang pon belum apatah berkahwin. Oh noo. Huhuhu. Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru kan. Kejap ja masa tu berlalu. Ok cerita yang akan di'update' seperti di bawah. Ecehhh kau jahhh.

1. Recevoir un cadeau de mon ancien amant, Jamal Omar. 
    (Receiving a gift from former lover)


Taraaaa.

Banyaknyaaa... Ekcited toll!


Jam. Actually ini jam dia dapat msa praktikal so dia mmg dh decided nk bg kt kitee. Simpan dekat 3 tahun kauu




Paling suka. Dia kasi baju raya complete set. kite simpan 2 bln tggu raya taw. Huuu. Paling menci menunggu. Huh.

Jeng Jeng...

2. Selamat Hari Raya AidilFitri. Ngeee.

Tahun ni den balik beraya ngan ayah dan atok di Perlis. Abang n zana tak follow sebab kerja. So, aku ayeh n adik yang balik kampung.

Ayahanda tersayang, Najuri Bin Ali







Raya kedua bersama my siblings. Ayeh, Zana & Cien



Me & Nana rambut baru. Ngee


*Motip nak tunjuk figure yg x brpa meletup tuh


3. Selamat Pengantin Baru, Adila Basheer & Saiful Nizam. My Besties. 
    Mesti la den jadi pengapit. Kerlass Kau Jahhh! 




Sweet kan mereka itu? Hihi




Pesen pejam mata hokehh.


Seharusnya aku & my Darling, Ben jd pengepit di majelis itew.

Rasanya macam tu je la yang hari hari penting untuk tahun ni. InsyaAllah, den cuba mengaktifkan blog ne balik. Sekarang ni cuma waktu yang tersangat busy memikirkan macam mna nk p Paris tahun depan. Bhahaha. *Perasaann Kau Jahh. Sekian dahulu. Tarataratoraa.  

Jusque là


My Instagram