Mon Amour

00:30

Assalamualaikum.

Bonjour! Bonne année à tous!

Today, i nak story about my love. Mon Amour. I believe that everyone has their own lover. Same like me jugak la. This boy who always make my life more meaningful and excited! Haha... Tak tau pasaipa, tapi i sukaa la dengan dia. Dia cute, funny and ketawa. Walaupun tak dapat tengok muka dia, dengar suara dah buatkan i bahagiaaa sangat. (Tersipu-sipu malu...)
Inilah rupa buah hati ku:



Taraa! This boy name Muhammad Adam Darwisy. Muka yang sangat evil.


Ishh...muka jahat siap meleleh air liuq.


Ni baru muka normal dia. Hahaha... Photo yang wajib i tengok setiap hari.

Sebenarnya, budak gendut ni buah hati i and my mum. Kalau tak dak dia kat rumah, sunyi sangat. Maklumlah, cucu pertama family kami. Opss, bukan anak i tapi anak abg i. Lebih kurang anak i la kan. Ngeee... =D

Jusque là!

Bonjour!

22:25

Assalamualaikum.

Hola. Je mapelle Nazira. Je suis une belle fille. Haha... Eceh...speaking french pulakk. (^_^) Oh ya, just call me Nazira. I always dreams to get to Paris. Tapi berangan je la. (-_-)  Memang pangkat datin la kalau i pergi sana. Huahua... Oh, and that why la i named my blog is "Moi Et Paris" which mean "Saya Dan Paris". Masa belajar dulu, pernah ambil kos French Language. Tapi tahap asas je. Tu pun dapat B je la. Boo.. (Padan muka!)

Harap dengan adanya blog ni, i tidak lalai buat kerja macam dulu. Hahaha... Just joking. Well, with this blog, I just want to share the story of joy and sorrow of my life. Dan apa-apa je yang boleh i share di sini. (^o^)V 


Yeah, that's me. "Minah Perasan Cantik". Sekian.

Jusque là.




My Instagram