Oh...Jumaat~~

19:29

Assalamualaikum...
Bonjour! 
 
Agak excited hari ni sebab hari Jumaat... Besok cuti menjelang lagi... Baru je terasa cuti Chinese New Year rituu... Nak cuti plak... Nyaman betul bak kata org Sabah. Hikhik... Otomatik meja nampak kemas skit tapi keja berlambak cmtu jugak... Saja sorok keja dalam tray. Wahh...gila aihh kalu bos i baca ni. Hehehe... Indah betul penghulu segala hari ni. Alhamdulillah
 
Cantik betul princess tu menari2 di situu...
 Jusque là

Jouir Du Meilleur Café Au Café Gloria Jeans

00:19

Assalamualaikum...
Bonjour!


Hujung minggu yang lalu, kami terasa nak berlagak orang kaya. He He... Almaklum la zana dapat kad kredit. Sampai dua lak tu. Kesempatan tu teringin la nak minum kopi kt tempat mahal2. *mata ke atas* hahaha.... So, kami pun menuju ke 1st Avenue, Penang. So, we decided to go straight to Gloria Jean Coffee. Tempat dia sangat beshh. Boleh pilih nak seat tempat yang macam mana. Ada kerusi urut, kerusi sofa dan macam2 la. Mmg bagus untuk tempat lepak2 ngn kawan2 sambil tengok bola. Untuk makanan takde banyak pilihan sangat. Macam biasa ada banyak kek. Western food contoh macam lasagna dan spageti. Nasi lemak pun ada gak. Alang2 dah p sana so, kami pun mencoba la makanan western ni. For me, i took Beef Lasagna with Irish Nut Creme, Zana plak amik Seafood Carbonara with the same coffee like me and my mom plak took Pita Bread with Curry Beef dan Cappucino. For me, i enjoyed the taste of coffee. But for our food, mmm not-so-good la. :(

Harus la posing depan HoneyBunny ku....

Me and My Sissy

Harus tayang gigi.haha

Pemandu cermat la kunun.. puii

Wink! Wink!

My sissy, Zana.

My dearest mom...

Irish nut creme zana punyaa...

Beef Lasagna.

Coffee for me... Love it!


Jusque là

My Instagram