Happy Birthday To Me.

22:41

Assalamualaikum...
Bonjour! 

Agak basi entry kali ni. Hehehe. Sebab lama dah tak update. Busy like crazy. Huuhhhh. Dengan opisnye, umah nye, keta nye... Mmg bz sangat. Back to topic, 4th May 2013 genap lah umur ku yang ke........ 16 tahun. Hehehe... Perasan Gila nokk. Actually, yang ke 26 tahun. Quite old right? Well, it doesn't matter right. Dulu masa zaman belajar banyak la dapat hadiah dari kawan-kawan sekolah. Teringat lagi dapat hadiah terlalu banyak sampaikan nak bawak balik penuh kat raga basikal. Tapi sekarang dah lain. Hadiah dapat tu kurang sket la tapi sangat2 la bernilai bagi ku. Terima kasih ye.

Antara hadiah yang aku terima... Jeng... Jeng... Jeng....

-

-

-

-

-

-

-

-

TARAAAA!


Hadiah dari Zana & Nana.


Also from Zana.


Hadiah ni datang dari Mekah. Terima Kasih, Kak Kimah. Really love it!






Hadiah dari Twins, Dyla. Sukaaa wana pinki pinku! :D



Hadiah dari Beliau. Thanks. :)


Sebenarnya ada lagi hadiah lagi satu tu. Cuma tak sempat nak snap. Hadiah dari Shuhada. Dia bagi tudung bawal yang dah siap jahit. Tak de kesempatan nak pakai lagi. Mungkin kekangan baju warna tersebut. Hehehe... Apapun, TERIMA KASIH SEMUA! TERMASUKLAH YANG WISH PADA AKU PADA 4TH MAY 2013. LOVE U SO MUCHO!


 Jusque là


My Instagram