Perkahwinan Rakan Sejenayah, Naji Haton Nur.

22:25

Assalamualaikum...
Bonjour!

Haihh... Asyik update pasal kawen ja. Hahaha. Kali ni my very very very very best friend or my partner in crime dalam bahasa Melayu, Rakan Sejenayah la. Dia la yang ajar aku erti keberanian menunggang motosikal tanpa lesen dari Jitra sampai la ke Sungai Petani nuh. Kalau ke Loq Staq tu takyah cakap la. Memang rare la. Alhamdulillah tak pernah kena tahan dengan abam-abam polis. Bila terpikir kekadang tu mengundang tepukan di dahi mengenang zaman-zaman jahiliah dulu.  Pastu kami terpisah hampir 8 tahun la. Memasing sibuk dengan belajar. Dia dia UITM dan i di UUM. Nak jumpa pun terhad sangat. Selalu berhubung dalam Friendster or Facebook je masa tu. Dari zaman kuruih sampai la zaman pau yikmun sekarang ni. Hihi.

Owh, lupa plak nak introduce my Rakan Sejenayah ni. Her name Naji Haton Nur Binti Johari. Kenal dia dari tingkatan 1. Kiranya masa tu deni budak hot. Sebab orangnya lawa, putih putih melati giteww. I budak jahat. Suka ponteng kelas dan anak murid derhaka. Hahaha. Fom 5 we started to being so closed. How time flies so high... Sekarang dah berubah. Dia dah pun jadi isteri org. And me....still single and lovey dovey. Auchh. Hahaha. 

So, majlis pernikahan diadakan di Hotel Bustani. Hotel yang cantik dan affordable.  We all check in kat sana juga. Me and Naemah are also her besties. Tapi Naemah lagi rapat la dengan dia since Form 1. Majlis akad nikah pagi  Sabtu, 25 Oktober 2014 dan bersanding pada malam harinya. Sekali lafaz, she's now belong to her lovely husband, Shafiq Iqram. So, let seeeezz...

Akad Nikah.


Sebelum tu kite selfiee dulu yukk!






Pengantin Baru, Naji Haton Nur & Shafiq Iqram.
Jyeahh! Selfie!



My besties from Jitra.


Malam Persandingan.









Malam Anak Dara Bujang Trang Tang Tang. 

















Sekian sahaja gambar syiok sendiri i and my friends. Lama tak jumpa tapi masih gila-gila lagi. Ramai jugak yang akan berkahwin tahun ni.  So, pas ni i akan menyerang ke Kedah lagi. Phewww. Its gonna be more more fun! Jyeahh! To my former partner in crime, Atom, Selamat Pengantin Baru. Semoga jodoh kalian berkekalan hingga akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang soleh dan soleha. Selamat berbahagia menjalani kehidupan fasa baru sebagai seorang isteri. Amin Ya Robbal Alaminn. 

With lotsa lurve, Me & Naema.


Jusque là



You Might Also Like

0 comments

My Instagram